Halebop öppnar minibutiker

Från sajten:
image

Halebop öppnar nu sin första butikskedja, i miniformat. Lyckas du ens hitta en butik så får du unika erbjudanden.

I en tid där butiker slår igen öppnar Halebop upp sina första. Vilket egentligen inte är några butiker utan små butiksmodeller placerade i Malmö, Stockholm, Göteborg och Sundsvall – där du kan hämta rabatter och erbjudanden.

Tredje mars slår de upp pärleportarna på de små butikerna, som de hoppas är de minsta i världen då de inte är större än en skokartong. Placeringen av butikerna är än så länge hemlig och ska innehålla unika erbjudanden för dessa butiker.

– För några veckor sedan släppte vi en minimobil som var mindre än en tändsticksask och den sålde slut på mindre än en kvart. Sedan dess har min inkorg fyllts av meddelanden från folk som inte hann köpa den men som är villiga att offra sin högra hand för att få tag på en. Så utan att berätta för mycket kan jag säga att det kommer bli värt att leta upp en minibutik för att kunna ta del av bra och roliga erbjudanden, berättar Johanna Sahlman Head of Halebop.

För att skapa dessa små söta butiker kallades pixelkonstnären, tillika Motalasonen Johan Karlgren in, mer känd som Pappas Pärlor.

Via: Halebop.