Gurman: Apple Watch SE 2, sportklocka och VR-spel

Från sajten:
image

Mark Gurmans nyhetsbrev handlade inte bara om iPads utan även Apple Watch och VR.

Apple Watch SE lanserades samtidigt som Apple Watch Series 6 och har än så länge inte uppdaterats. Gurman tror dock att den får sig en uppdatering på insidan nästa år i form av processor, hälsofunktioner och kanske always-on.


Vi har hört tidigare rykten om att en sportmodell av Apple Watch skulle lanserats redan tidigare år men istället fick vi en slagtåligare klocka i Apple Watch Series 7. Men Gurman förnyar detta rykte och tror att det kan hända till nästa år att Apple presenterar tre modeller med Series 8, SE och en sportmodell.

Ming-Chi Kuo var nyligen ute och vågade hävda att Apples kommande satsning på portabel VR skulle ta över iPhone i popularitet inom tio år. Nu skriver Gurman istället vad han tror är Apples vision med det mytomspunna headsetet.

Han tror att spel kommer vara det stora fokuset med satsning på kraftfull processor och egen App Store. I andra hand kommer mediakonsumtion där han tror att Apple kommer arbeta med mediakontakter för att skapa videomaterial centrerat till VR-upplevelsen. I tredje hand tror han att Apple satsar på en social plattform med ett nästa steg i utvecklingen för Animojis.

Via: MacRumors

Auto360p720p1080pAudio

1 gillning