Grymma högtalaren Syng Cell Alpha med AirPlay 2

Från sajten:
image

Den läckert designade och revolutionerande högtalaren Syng Cell Alpha finns att beställa nu. Smart ljud och “Triphonic”-teknologi ska ge dig musikalisk njutning.

Högtalaren Syng Cell Alpha är designad av Christopher Stringer som var en nyckelfigur i det designteam som arbetade tätt med Jony Ive på Apple. Christopher arbetade på Apple i 21 år innan han lämnade 2017 och nu ser hans projekt dagens ljus. Syng är ämnad för high-end marknaden inom ljud så prislappen är i det högre skiktet, visserligen inte i värstingskiktet men betydligt högre än många andra. Prislappen just nu är 1.799 USD vilket i runda slängar är cirka 15.000 kronor. Då ingår ett bordsstativ men vill du ha ett golvstativ tillkommer 190 USD.

Syng Cell Alpha

Syng Cell Alpha använder en teknik som kallas “Triphonic” för att skapa en dynamiskt omslutande ljudbild och vill du ha flera högtalare så kan dessa samverka och skapa ett ännu bättre ljud (såklart). Högtalaren kan användas både med och utan kabel och den har även stöd för AirPlay 2. För att kontrollera och anpassa ljudet finns det en dedikerad app och som bonus finns integration mot Spotify.

Sync Cell Alpha Speaker

Är du sugen på en eller två sådana så titta in på deras hemsida för en beställning. Visst tusan är den läcker eller vad säger ni?

Källa: Syng

2 gillningar