Gör om din vanliga cykel till en elcykel med Zipforce

Från sajten:
image

Med en löstagbar elmotor kan du omvandla din gamla cykel till en elcykel. En lösning för dig som vill behålla din vanliga cykel men ändå få lite hjälp på traven.

Zipforce är ett svenskt företag som tillhandahåller, inte bara en utan tre olika löstagbara motorer för din cykel. Detta innebär att det går att göra om sin vanliga cykel till en elcykel. Elmotorn från Zipforce kan monteras antingen över framhjulet eller bakhjulet på din befintliga cykel.

Det finns tre olika varianter av motorerna som alla har olika räckvidder; 45, 60 eller 70 kilometer. Smart är också att användaren enkelt kan ta med sig motorn när cykeln parkerats vilket minskar risken för stöld. Motorerna ska kunna ge cyklister extra fart på vägen, upp till 25 km/h.

För dig som är intresserad så går det att testcykla hos en del utvalda återförsäljare eller så erbjuds en tjänst att beställa hem en motor och testa denna utan kostnad. Mer information om detta finns på företagets hemsida.

Rekommenderat pris för de olika motorerna är:

  • Zipforce Slim 45 km – 6 850 kronor
  • Zipforce Distance 70 km – 7 990 kronor
  • Zipforce One 60 km – 6 490 kronor

Någon här som testat och kan berätta om erfarenheterna med Zipforce?

Källa: ZipForce

1 gillning

Känns som den lär slita däck till frukost.

Kanske vore något att köpa inför cykelvasan till helgen :grin:

Köpte en sån innan sommarn och är riktigt nöjd med den. Den funkar hur bra som helst. Det är smidigt att montera på den. Man har mobilen som skärm till den och det är med bluetooth. Det blir ju lite billigare än att köpa en ny elcykel när man redan har en bra cykel sen tidigare. Om batteriet tar slut så är det bara koppla från den och cykla som vanligt, med elcykel har jag hört att det är riktigt tungt att cykla när batteriet är slut. Den sliter inte alls mycket på däcket för den slirar ju inte på den när man cyklar. Bara se till att man har inte för grovmönstrat däck. Om man har fler cyklar så kan man köpa fler hållare då kan man flytta den mellan cyklarna. Jag har den som heter Distance.

1 gillning