Gör om din Ring Stick Up Cam till en Pan & Tilt-kamera

Från sajten:
image

Ring har lanserat ett helt nytt tillbehör till sina Stick Up Cams. Med nya Indoor/Outdoor Pan-Tilt Mount får du utökad funktionalitet för din kamera.

Amazon-ägda företaget Ring har som bekant ett brett utbud av produkter för ditt hem där säkerhetskameror är en kategori. Nu lanseras ett helt nytt motoriserat tillbehör till den tredje generationens Ring Stick Up Cam som gör att du kan panorera och vinkla kameran. Tillbehöret fungerar både för dig som använder Stick Up Cam inomhus eller utomhus då det är väderbeständigt och klarar temperaturer mellan -20 °C till 50 °C.

Ring Indoor / Outdoor Pan-Tilt Mount

Ring Pan-Tilt Mount finns i både färgerna svart och vitt för att matcha din kamera. Ett väggfäste medföljer också och med Ring Pan-Tilt Mount får du 340° horisontell rotation och 60° vertikal vinkling vilket utökar synfältet betydligt för din kamera.

Ring Indoor / Outdoor Pan-Tilt Mount

Via Ring-appen kan du manövrera din kamera när den utrustats med tillbehöret Ring Indoor/Outdoor Pan-Tilt Mount. Det bör tilläggas att tillbehöret endast fungerar om du har Indoor/Outdoor Power Adapter Barrel Plug vilket innebär att det inte fungerar om du använder din Stick Up Cam med Quick Release Battery Pack eller Solar Panel. Du behöver då köpa ett kit som innehåller denna nämnda kabel.

 

Ring Pan & Mount Kit

Var också uppmärksam på att OM du använder Privacy Zones med din Stick Up Cam så kan dessa inte användas när tillbehöret installerats.

Ring Pan-Tilt Mount kostar 499 kronor och kitet med strömförsörjningskabel kostar 599 kronor.

Källa: Ring