Gör ditt smarta hem lite mer väldoftande med Relm

Från sajten:
image

Att vi tillbringar mycket tid inomhus är ingen nyhet så varför inte piffa till det hela? Nu går det att smälta lite väldoftande vax och skapa lite aromaterapi hemma.

Relm är en ny produkt som inom kort kommer att lanseras via Kickstarter. Det sägs vara den första “Smart Scented Wax Warmer” och är kompatibel med Apple Home, Google Home och Amazon Alexa. Utöver att vara en stämningsfull belysning i hemmet så kan den alltså smälta vax och därigenom frigöra väldoftande aromer i hemmet, så kallad aromterapi.

Upptill på enheten läggs en vaxkula som sedan värms upp och frigör dofter. Det hela kan schemaläggas efter dina egna behov via en app. Tanken är att kunna skapa dofter som kanske påminner om barndomen eller om annat som uppskattas och därmed skapa lite välmående. Fungerar med andra ord såväl hemma som på kontoret (men kolla först med kollegorna…). När vaxet gjort sitt kan detta enkelt tas bort genom att vridas loss och ersättas med nytt fräscht sådant. Via appen går det att se hur länge vaxet har kvar innan det behöver bytas.

Som en liten bonus utöver aromterapin så går det också att använda enheten som stämningsbelysning för ökad trivsel. Framtill finns en touchslider som låter användaren ställa in belysningen efter önskemål.

Det går att föranmäla sig via länken nedan för att få 38 procent rabatt när projektet lanseras på Kickstarter.

Vilken doft skulle du välja för att minnas barndomen?

Källa: Prelaunch

1 gillning

100% clementin.