Googles Pixel Watch ryktas släppas i maj

Från sajten:
image

Rykten om Googles smartwatch har cirkulerat i över ett år nu och nu tror sig en viss Jon Prosser veta vilket datum den kan släppas.

Jon Prosser har tidigare spridit rykten att Google Pixel Watch skulle lanseras samtidigt som Pixel 6 i oktober men detta korrigerade han senare med att den kommer lanseras under första kvartalet detta året. Nu är han ute igen och svingar med datumet 26 maj istället och understryker att Google gärna skiftar datum men att detta är första informationen om en release som han lyckats komma över på länge.

Pixel Watch 👇

I’m hearing that Google is planning on launching it on Thursday, May 26th — over year since we leaked it.

This is the first we’ve seen a set date on the device behind the scenes.

Google is known for pushing back dates — but if they do, we’ll know 👀 pic.twitter.com/Kk0D4Bom6d

— Jon Prosser (@jon_prosser) January 21, 2022

Den kan visas upp i samband med Googles kommande I/O konferens som troligtvis kommer ske i maj och där nästa Wear OS visas upp. Andra rykten om smartklockan är att den kommer drivas med ett Samsung Exynos-chip och kommer prissättas i samma nivå som Apple Watch.

Via: Gizmodo

Av alla konstiga misslyckade Google-projekt måste ju Googles försök med klockor vara det som kröner den tronen. Finns massvis med smart watches men väldigt få som använt Android Wear.

2 gillningar

Så är det. Men Samsung med S4 gjorde ju att Wear OS hamnade på kartan igen. Gick ju från 4% till 17% efter lanseringen av S4