Google Workspace är en digital arbetsplats

Från sajten:
image

Idag presenterar Google sin nya plattform Google Workspace som samlar fler funktioner under samma tak och hjälper oss samarbeta.

Vi kan tycka att Google har tjänster så det räcker och blir över – men Google Workspace är en plats där alla nödvändiga tjänster samlas för att lätt kunna kommunicera och dela saker med sina kollegor. Tjänsten är en abonnemangstjänst där vi får betala från 58 kronor (52.20 just nu) i månaden per användare där företagsbundna mail-konton, lagring och funktioner ingår – appar som är framtagna för att fungera med Google Cloud som gör det enkelt att dela allt inom företaget.

Google Workspace bygger på samma UI som vi är vana att se när vi loggar in på vårt Google-konto, men här kommer vi snabbt åt Gmail, Kalender, Drive, Docs, Sheets, Slides, Meet med flera direkt från samma hemskärm som vi delar med våra arbetskamrater. Vi får anpassade och säkra epost-adresser , varierande storlek på molnlagring och olika tillvalstjänster beroende på vilket alternativ av tjänsten vi väljer. Google Workspace hittar du här.

Det här är slutet för “kontoret” som vi tänker på det idag. Från och med nu kommer team behöva blomstra utan att mötas personligen, kunna fokusera sin tid på det arbete som gör mest skillnad och bygga personliga kontakter på nya sätt. Google Workspace ger en bekant och helt integrerad användarupplevelse som hjälper alla att lyckas i vår nya vardag – oavsett om du är på kontoret, arbetar hemifrån eller på plats hos kund”, säger Javier Soltero som är vice vd och verksamhetsansvarig för Google Workspace.

Via: Google Pressmeddelande.