Google uppdaterar Pixel Buds Pro

Från sajten:
image

Det blev nya telefoner, en ny klocka och så uppdaterades även Googles hörlurar Buds Pro.

Pixel Buds Pro bjuder på nya funktioner som en equalizer med fem band och rumsligt ljud med huvudföljning. Google har även satsat på samtalskvaliteten då hörlurarna nu får ordentligt stöd för Bluetooth Super Wideband. Detta ska enligt Google ge ett fylligare och tydligare samtalsljud med fördubblad bandbredd. Hörlurarna ska dessutom kunna minska bakgrundsljud och förbättra rösten på den som du pratar med.

Om du skulle råka träffa på någon du känner under en promenad så slipper du pausa musiken manuellt. Detta då hörlurarna ska känna av när du börjar prata och pausar då det du lyssnar på för att sedan starta det igen när ni pratat klart. Pixel Buds Pro får dessutom ett spelläge som ger minimal fördröjning i ljudet när du spelar kompatibla mobilspel. I Pixel Buds-appen kommer du nu även att kunna se hur hög volym du har lyssnat på och får då förslag på ljudnivå för att skydda hörseln.

Två nya färger

Precis som tidigare så bjuder Pixel Buds Pro på upp till 31 timmars batteritid med laddningsfodralet. Med aktiv brusreducering påslagen så får du upp till 7 timmars lyssning med hörsnäckorna och upp till 11 timmar utan. Till hösten släpps även en uppdatering som ger Buds Pro nya AI-drivna funktioner. Pixel Buds Pro kostar 2 399 kronor och finns nu i färgerna Bay, Porcelain, Fog, Charcoal, Lemongrass och Coral.

Det är bara nya färger som släpps resten är en mjukvaruuppdatering. Exakt samma lurar förutom färgen.

Du har rätt det var bara mjukvara som uppdaterades tillsammans med två nya färger.
Tack för att du skrev :heart: