Google råkar avslöja ny produkt med Fuchsia

Från sajten:
image

Det verkar som att Google råkat avslöja en ny produkt av misstag. Detta via ett internt planeringsdokument kring operativsystemet Fuchsia OS.

Fuchsia OS är ett operativsystem som används av Google i produkter för det smarta hemmet. Såväl Nest Hub som Nest Hub Max använder sig av Fuchsia och fler produkter väntas få detta också. Tidigare användes ett operativsystem vid namn “Cast OS”.

Förra veckan råkade utvecklare för Fuchsia OS att visa upp ett dokument som sedan togs bort snabbt. I dokumentet nämndes att operativsystemet ska få support för JavaScript-utveckling som ska göra det enklare att hantera och kontrollera enheters funktioner. Funktionen har tagits fram för att underlätta hos de fabriker som tillverkar produkter åt företaget.

Det verkar som att denna utveckling måste vara klar under första halvan av 2023 eftersom en enhet med Fuchsia kommer att tillverkas inom snar framtid. Sajten 9To5Google säger sig ha fått indikationer på att en billigare produkt är på gång, eventuellt en Pixel Tablet eller en tredje generationens Nest Mini medan den andra produkten verkar vara en ny version av Nest Audio med UWB-anslutning (Ultra Wideband).

Vad gissar du på?

Källa: 9To5Google