Google öppnar upp butik hos Clas Ohlson

Från sajten:
Google öppnar upp butik hos Clas Ohlson


image

På Drottninggatan mitt i Stockholm har Google öppnat upp en butik där det går att köpa en rad av bolagets produkter.

Det lite märkliga och annorlunda är att butiken är placerad inne i Clas Ohlsons butik och det är ett helt nytt butikskoncept som bolagen testar tillsammans. I butiken finns det specialutbildad personal som har stenkoll på Googles alla produkter och i sitt pressmeddelande säger Fredrik Uhrbom, Sverigechef på Clas Ohlson:

”Det är inspirerande för oss att vara bland de första i världen med detta nya koncept. Jag tror att det kommer gynna alla butiksmedarbetare som får ännu bättre koll på smarta hemmet-produkter och framförallt Google. Det är en trygghet att det finns specialutbildad personal på plats att fråga och lära sig av. Ju bättre förståelse vi har på produktegenskaperna desto lättare är det att förklara kundnyttan och värdet av vad vi säljer.”

Så är du sugen på att besöka den nya Google-butiken så är det bara att bege dig till Drottninggatan 53 i Stockholm.

Via: Pressmeddelande

1 gillning

Classe kör även ett samarbete med Telenor sedan 2018, så denna gången var inte Google först i världen :wink:

Aj fen…, nu får man passa sig riktigt noga så inte storebror Clas Google Hörsson upptäcker en…, när man försiktigt försöker öppnar en förpackning i smyg (som inte är allt för hårt förseglat), för att pilla lite innan man bestämmer sig för köp…

…och Apple-butikerna inne på MediaMarkt har inte existerat innan eller? :thinking:

Apple har ju också samma koncept på elgiganten?

Om man nu betalar i en separat Google-kassa, så skiljer det ju sig marginellt med Apples upplägg hos elgiganten, men då var Löplabbet före i Helsingborg, som hade en shop in shop i Akademibokhandelns butik… :blush: