Google I/O 2023 äger rum den 10 maj

Från sajten:
image

Årets utvecklarkonferens från Google – I/O 2023 äger rum den 10 maj. Den sänds online och kommer att ha ett mindre antal åskådare i publiken.

Google I/O 2023 är årets utvecklarkonferens och äger rum den 10 maj i år. Konferensen kommer att sändas publikt online och ha ett mindre antal deltagare på plats. Det ser ut som att mesta fokus i år kommer att ligga på den teknik kring artificiella intelligens som företaget utvecklar. Företagets motsvarighet till ChatGPT som heter Bard får med andra ord extra mycket kärlek.

Landningssidan för I/O visar nedräkning och lite annan information, allt arrangerat i brickor med utrymme för notiser liknande det som kan hittas på en mobil enhet.

Excited that this year's #GoogleIO will be on May 10, live from Shoreline Amphitheatre in Mountain View and online at https://t.co/sWxfPsVvJi pic.twitter.com/QtNXE6wjl5

— Sundar Pichai (@sundarpichai) March 7, 2023

Vad hoppas du få se på årets I/0?

Källa: The Verge

1 gillning

Från sajten:
image

Google kommer snart att hålla deras årliga utvecklarkonferens med både ny mjukvara och ny hårdvara.

Ikväll lär vi får reda på mer om Googles första vikbara telefon – Pixel Fold. Telefonen fick en kort teaser förra veckan och många undrar nu om det stämmer att prislappen blir 1 700 dollar.

Google Pixel Tablet förväntas också lanseras under Google I/O där vi först fick reda på dens existens förra året. Surfplattan kommer att ha en inkluderad laddningsdocka med högtalare som gör att den går att använda som en smart hubb med skärm. Prislappen sägs landa på runt 600-650 euro här i Europa.

Mellansegments-luren Pixel 7A som läckts ut flera gånger om kommer troligtvis att visas upp. Vi lär få information om Android 14 med nya funktioner och nytt gränssnitt för vikbara telefoner.

Official Pixel 7a promo video leaked 👀 #Pixel7a #google #teampixel #googlepixel pic.twitter.com/ruIKc8IdHx

— Neil Sargeant (@Neil_Sarg) May 9, 2023

Troligtvis kommer det snackas lite om AI-verktyg och kanske en liten förhandsvisning av Googles Pixel 8 och Pixel 8 Pro. Google I/O börjar klockan 19.00 och kan ses antingen på Googles hemsida eller YouTube-kanal.

Via: The Verge

1 gillning