Google har släppt Nearby Share till Windows

Från sajten:
image

Androidfunktionen Nearby Share har nu kommit till Windows i form av en app så du enkelt kan skicka filer mellan din dator och telefon på ungefär samma sätt som AirDrop till Apple-produkter fungerar.

På sin blogg meddelar Google att Nearby Share har släppts till Windows så du som har en Android-telefon och en Windowsdator kan nu på ett snabbt och smidigt sätt dela filer mellan enheterna. Nearby Share har funnits som beta till Windows sedan mars 2023 men nu har betastämpeln tagits bort och appen går nu att ladda ned. Sedan betan drog igång så har Google jobbat på förbättra hastigheten och stabiliteten på filöverföringarna och nu när appen är släppt så kommer även två nya funktioner.

Den första nya funktionen är att det går att se hur lång tid det är kvar innan en fil är överförd vilket kan vara smidigt att se om större filer skickas. Den andra funktionen är att användaren får upp en förhandsvisning i form av en bild på det som skickas så man vet att rätt fil skickas. Det finns redan idag flera olika sätt att skicka filer på mellan Android-enheter och Windows-datorer men Googles lösning kan vara den smidigaste hittills då nyare Android-enheter har Nearby Share inbyggt och även vissa Windows-datorer kommer komma med appen förinstallerad. Är du sugen på att ladda ned appen kan du göra det här.

Källa: Google

Från Android till MacOS hade också varit trevligt

Eller från iOS till Windowsdator.

Alternativt från fax till commandore 64.

.... @RolexJocke är bättre på pappa skämt än dig.
Men du är fortfarande underbar❤️

1 gillning

Tror det kommer med åldern! Får pausa pappaskämten i ett par år.

2 gillningar

Nu sitter vi ner i båten, pojkvasker. :rofl::rofl:

1 gillning