Göm en AirTag i ringklockan på cykeln med Airbell

Från sajten:
image

AirTag är en fantastiskt smidig liten pryl som dels är räddaren i nöden för den slarvige men den kan även vara bra om banditer är i farten och tar ens prylar. Airbell har tänkt steget längre för att hålla koll på vår cykel.

Vi är många här i landet som försöker vara lite hurtiga och ta cykeln istället för bilen. Men det finns inget tråkigare än att komma ut i sin spandexdräkt redo för att blåsa ned för Sveavägen i 45 kilometer i timmen och mötas av att cykeln är snodd. De första tankarna som man får är “vem fan är det som har tagit min cykel” och med Airbell kan vi få reda på vart denna bandit kan gömma sig (eller i alla fall vart cykeln befinner sig). Airbell ser precis ut som en vanlig, klassisk ringklocka som fästs på styret på cykeln men den har ett hemligt fack där vi kan peta in en AirTag.

Med en AirTag gömd i ringklockan så kan vi i Hitta-appen se exakt vart cykeln befinner sig och antingen ta den resonabla vägen och ringa polisen och berätta var den befinner sig. Eller så kan man samla ihop sina vänner som mer eller mindre bor på gymmet och besöka adressen själv (inget som redaktionen uppmanar till eller rekommenderar). Airbell kostar 25 euro och passar cykelstyren som har en diameter på cirka 22 millimeter.

Bonusvideo – se vår recension av AirTag:

Via Feber, källa Airbell

1 gillning