Global lansering av Redmi Watch 4 ryktas vara på gång

Från sajten:
image

Den senaste versionen av den smarta klockan från Redmi, Watch 4 ser ut att få en global lansering. Smartklockan lanserades i Kina i november månad.

Kinesiska varumärket Redmi (som är en del av Xiaomi) väntas lansera sin senaste smartklocka, Redmi Watch 4 globalt inom kort. Redmi Watch 4 har en 1,97″ AMOLED-skärm och stöd för mer än 150 olika idrotter när det gäller mätning av träningsaktiviteter. Boetten är tillverkad i aluminum vilket är första gången för deras smarta klockor vilket också väntas ge en ökad kvalitetskänsla.

AMOLED-skärmen är 26 procent större än hos föregångaren Redmi Watch 3 och ett brett urval av tillhörande armband möjliggör för användaren att sätta sin egen stil på klockan. Dessutom finns det mer än 200 olika urtavlor att välja från vilket gör det lättare att anpassa efter egen stil och tycke. Nya Redmi Watch 4 använder också Xiaomis nya operativsystem HyperOS som även används av andra smarta produkter från Xiaomi.

Batteritiden väntas räcka upp till 20 dagar och i ett batterisparläge fås upp till 30 dagar. För den som vill använda sig av smarta betalningar så är NFC tillgängligt i klockan. Givetvis finns också en mängd sensorer i klockan som ser till att hålla koll på hälsan, bland annat syremätning av blodet samt sömnövervakning. Mer information om klockan finns på den kinesiska hemsidan.

Källa: Wearable