GILLE lanserar snöbollar med smak av pepparkaka och kokos

Från sajten:
image

GILLE meddelar att de har en ny vinterkaka på ingång som dyker upp i affärer redan under denna vecka och det är kort och gott en snöboll som smakar allt annat än gul snö.

Kondisbiten Snöbollar är en rund liten boll som är sprängdfylld med smulade pepparkakor som sedan är insvept i en vit glasyr som sedan toppas med kokosflingor. Detta är en uppföljare på GILLE’s Saffransdrömmar som blev en hit under julsäsongen 2021.

Snöbollen är inte bara fantastiskt god – den är spännande i sin idé och blir lätt en ”snackis” runt fikabordet. Låt den smälta i munnen och njut av den milda smaken av pepparkaka som kommer från återbrukade smulor från våra pepparkakor (ca 45%). Det vita överdraget består av vit glasyr toppat med kokosflingor.

En burk väger in på 350 gram och innehåller 11 snöbollar och är du sugen på att testa så kan du göra det redan denna vecka då den börjar att dyka upp i butik i detta nu. Redaktionen förväntas få en fullskalig recension av vår forummedlem RolexJocke som är lite av ett proffs när det kommer till att fika.

Via pressmeddelande

3 gillningar

Fan, det där är ju inget bra. Känner mig redan lite tung i buken efter tryckt i mig 2 burkar i fantasin än så länge. Noterat på inköpslistan.

3 gillningar

Återkom här med en recension sen!

3 gillningar

Det här tror jag starkt på!

Videorecension plus unboxing?

4 gillningar

Jag tycker dom ser sjuktgoda ut ja! Skulle vilja ha en nu istället för min torra macka :confused:

3 gillningar

En bara!? :joy:

3 gillningar

Bara ett talesätt, om han inte nu menade en burk. :joy::joy:

1 gillning

Ah klart det var en burk han menade!

Naturligtvis menade jag hela burken! Det kan dock bli en kvar efter mig! Den kan ni alla dela på!

3 gillningar

Jag håller med... Oj, vad gott det där lät! Det vattnas i munnen med rena pavlov-reflexen

1 gillning

Detta måste ske, från verkstaden i Östra Husby!

1 gillning

Vill ha….. dregglar

Jävlar vad gott det lätt! Måste ha

Nu vill jag inte förstöra alla hyllningar (för jag gillar dammsugare), men låter det inte som ”konceptet” med dammsugare? Att man samlar ihop alla smulor, häller i lite arrak och lindar in degen i marsipan? ( nu gör man ju inte ”dammsugaren” så men tycker det är en kul bakgrundshistoria.
Denna lät lite som att man samlar ihop smulorna från pepparkaksbaket och buntar ihop till bollar och drar på ett överdrag.

Men jag kommer prova någon gång i vinter, gillar pepparkakor :yum::+1:t2:

Låt nu ett proffs @RolexJocke sköta detta!

1 gillning

Haha ja faktiskt!

1 gillning