Genvägsknapp för Trådfri officiellt ute i det fria

Från sajten:
Genvägsknapp för Trådfri officiellt ute i det fria


image

Genvägar verkar vara det namnet som IKEA väljer att döpa den funktion som kommer oss aktivera olika rutiner i IKEA Home Smart-systemet. Exempelvis en knapptryckning för att släcka lamporna och låta Fyrtur-gardinerna gå ner. Eller varför inte en godmorgon-knapp som tar upp gardinerna, tänder lamporna alldeles för starkt och sätter igång strömbrytaren till kaffekokaren?

Namnet får vi genom att översätta Snelkoppelknop, som är det nederländska namnet på produkten, till svenska som då blir det Genvägsknapp. På Engelska versionen av samma lands webbsida heter det Shortcut button.

Priset landar på 7.99 euro vilket torde vara ganska så exakt 79 kronor. Vi kommer kunna välja olika symboler för att representera vad varje enskild knapp skall göra.

Genvägsknapp

Gatewayn är ett krav för att få ihop allting.

Än så länge syns den inte på svenska webbsidan. Home smart-appen behöver få sig en uppdatering för att vi skall kunna använda knappen då någon sådan funktionalitet inte finns i dagsläget, ens virtuellt.

1 gillning

Dimmerknappen kostar 69 kr och har förmodligen fler knapp-alternativ. Intressant prissättning.

Nu finns dom på svenska IKEA.se:

Men går inte att köpa än, varken på ikea.se eller i någon butik. Men bara det att dom finns på hemsidan borde innebära att dom snart finns tillgänglig :grinning:

Framförallt måste ju appen uppdateras också för att stödja dem :slight_smile:

1 gillning

haha och det vet vi hur det har gått hitintills :laughing: