Gears of War blir film och animerad serie

Från sajten:
image

TV-spelsserien Gears of War blir både en film samt en animerad serie. Detta meddelar Netflix idag.

Även om vi minns det som igår när Gears of War kom till Xbox 360 så är det alltså hela 16 år sedan. Detta tar Netflix fasta på och planerar en fullängdsfilm om motorsågsmassaker på aliens. Men också en animerad serie som riktar sig till vuxna.

Gears of War was released 16 years ago today and to mark the occasion, Netflix has partnered with The Coalition to adapt the @GearsofWar video game saga into a live action feature film, followed by an adult animated series — with the potential for more stories to follow! pic.twitter.com/3zInFSnUu4

— Netflix (@netflix) November 7, 2022

Gears of War handlar om en mänsklighet på en annan planet som kämpar ett förlorande krig mot en annan ras vid namn Locust. Vad denna ras kommer i från och varför de invaderat planeten är lite oklart i början. Det är dock inte från yttre rymden. Spelet gör sig riktigt bra som co-op och var en av de första som anamade ducka-bakom-en-betongvägg och skjut i blindo-konceptet.

När filmen respektive serien har premiär är ej känt. Vi ser dock inte hur huvudrollsinnehavaren kan vara någon annan än The Rock.

1 gillning

The Rock GIF

1 gillning

Ja det fungerar också.

Jag gillade första spelet! Spelade det massa när det var nytt. Jag brukar dock ha svårt när dom gör film eller serie av spel. Sällan det blir bra!

Ja första spelet var så himla bra!

1 gillning