Gear4 släpper nya mobilskal till iPhone 12

Från sajten:
image

Gear4 och invisibleSheild som ägs av ZAGG släpper redan nu skal och skärmskydd till Apples fyra nya telefoner iPhone 12 mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro och iPhone 12 Pro Max.

Skalen ska vara gjorda för att inte störa ut 5G signalen från iPhone samtidigt som det är skal gjorda av D3O, som är framtagen för att skydda konsumentelektronik från oväntade olyckor. D3O är världens mest avancerade stötskydd som används av militär, sportutövare, motorcyklister och professionella yrkesutövare.

Skalen är följande

 • Wembley Palette (299 kr) är mer än bara ett vackert mobilskal. Skalet är förstärkt på toppen, botten och sidorna för att ge 3 meters fallskydd. 5G-kompatibilitet garanterar också en tydlig och stark signal. Skalet finns i rökfärgad version, marinblått samt saffransgult.
 • Wembley Flip (349 kr) har en folio-design med kreditkortplatser och förstärkta kanter för att klara fall upp till 3 meter. Finns i svart och transparent.
 • Holborn Slim (399 kr) – Hela baksidan av mobilskalet Holborn Slim är förstärkt med D3O-material för att kunna ge ett 3 meters fallskydd samtidigt som skalet förblir tunt och snyggt. Finns i rökfärgat och svart.
 • Piccadilly (349 kr) – Det prisbelönta fodralet skyddar kant till kant och klarar fall på upp till 3 meter. Piccadilly är transparent med en bumper i en matchande accentfärg i svart, blå eller rosa.
 • Crystal Palace (349 kr) – Ett ultraskyddande transparent telefonfodral med 4 meters fallskydd och en anti-gulnande klar design. Finns i en helt transparent version och samt i en regnbågsskimrande version.
 • Battersea (399 kr) – Ultimat skydd med ett fallskydd på upp till hela 5 meter och slimmad design. Färg: svart.
 • Hackney 5G (399 kr) – Hackney 5G har ett fallskydd på upp till 4 meter. Det genomskinliga fodralet visar upp de snygga linjerna på den nya iPhone 12 samtidigt som den behåller sina 5G-funktioner. Finns i transparent med svart bumper.

Gear4 Zagg

 

När det kommer till skärmskydden så är det tre olika varianter. Glass Elite VisionGuard som ska ta bort 95% av coronaviruset, ta bort blått ljus och vara deras starkaste härdade glas hittills.

Glass Elite+ som är deras starkaste skärmskydd hittills som är tillverkat av härdat glas + samma funktion som tar bort coronaviruset från skärmen.

Glass Elite Privacy som utöver samma funktioner som de andra två även har en funktion som gör att det enbart är möjligt att läsa vad som står på skärmen direkt framifrån.

Gear4 Zagg

ZAGG skriver så här om Glass Elite VisionGuard.

Glass Elite VisionGuard+ som främjar övergripande hälsa genom att kombinera följande funktioner:
 • Integrerad banbrytande Kastus-teknik teknik som eliminerar upp till 95 procent av coronaviruset på skärmen efter 30 minuter och samt 99,99 procent av de vanligaste ytbakterierna.

 • Eyesafe-teknik – minskar exponeringen från skadligt blått ljus utan att ändra skärmfärger eller skärmens upplösning.

 • ClearPrint-teknik – en revolutionerande teknik som löser upp olja och smuts från fingeravtryck samt gör att fingerrörelser kan glida mer effektivt över skärmen.

 • Glass Elite – InvisibleShields starkaste skärmskydd någonsin.

   

Skärmskydden går att köpa redan nu på Zagg

Tycks inte ingå en monteringsram i de där skärmskydden :confused:

Så det gäller alltså att vara stabil på handen vid applicering :grimacing:

Uppdatering:
det här ingår i boxen
Instruktioner
- Våtservett
- Mikrofiberduk
- EZ Apply Tray
- Klisterlapp för att ta bort damm

Frågan är om skalen stödjer MagSafe, någon som vet?

Eftersom de inte skriver ut det så är det nog inte speciellt troligt.

Har någon sett någon som säljer ett MagSafe-skal/fodral som ger möjligheten att se klockan på skärmen fast “locket” är stängt? Som alltså använder samma funktionalitet som det man såg på eventet.

Jodå! Fick svar från dem nu
57 sekunder in i videon så syns installationsramen

1 gillning

Så ska det vara :blush:

5G, är det något nytt? :joy::joy:

2 gillningar

Här finns två saker som gör mig en smula upprörd.

“Eliminerar 95% av Corona-viruset” Vadå är det meningen att du skall sätta fodralet på munnen eller - det är ju droppsmitta i utandningsluften? De resterande 5% handlar ju dessutom om tusentals små partiklar.

Vidare “Hackney 5G (399 kr) – Hackney 5G har ett fallskydd på upp till 4 meter. Det genomskinliga fodralet visar upp de snygga linjerna på den nya iPhone 12 samtidigt som den behåller sina 5G-funktioner.”

Exakt vad är 5G-funktioner? Skall vi tolka det som att övriga fodral går in och stör ut exakt de frekvenser som 5G-banden använder? Och i så fall hur vet dessa fodral vilka 5G-frekvenser som används i vilka länder?

Och slutligen, om 4G och 5G delar samma frekvenser hur vet fodralen vad som är vad?

1 gillning

Fick svar från en vän att just 5G-delen kan handla om mmWave och där finns det vissa poänger då dessa signaler har notoriskt svårt att ta sig igenom materia.

Det finns ju två stycken tydliga antenner för 5G på telefonen. Jag tolkade det som att det skalen är utformade för att inte störa med dessa

Och, nej, stoppa inte telefonen i munnen.

De är för mmWave som inte kommer till europa - den 5G vi kör kräver inga speciella antenner

Såg att du skrev det sen i svaret du fått.
Gear4 släpper nog samma skal i US som i Svea

Och samma pressmeddelande:)