GB visar upp årets glassnyheter

Från sajten:
image

Trots att sommaren är långt borta så är det aldrig fel med en glass och nu har GB visat upp årets nyheter och totalt kommer sex nya glassar.

Det finns två saker som är fantastiskt gott på sommaren och det ena är en iskall öl och det andra är en glass för att svalka knoppen. För att sätta oss i lite sommarstämning så har GB idag presenterat nyheterna för 2023 och det kommer släppas sex nya glassar med start under vecka 6.

Magnum Double Sunlover

“”För dig som inte kan få nog av varma sommardagar introducerar GB Glace detta år den soligaste Magnumupplevelsen någonsin.”

Magnum Double Sunlover är en kokosglass blandad med virvlar av syrlig mango och passionsfruktsås, doppad i två lager, först i mango och passionsfruktsås och sedan ett härligt lager vit choklad med kokosflingor. Rekommenderat pris – 31 kronor.

Magnum Raspberry Swirl

”Den nyaste veganglassen från Magnum är en sommarfräsch hallonglass med läckra virvlar av hallonsås.”

Magnum Raspberry Swirl är överdragen med Magnums veganska choklad som smälter i munnen och lämnar efter sig en underbar kombination. Rekommenderat pris – 33 kronor.

Magnum Double Starchaser

”Sikta mot stjärnorna och njut av den mest perfekta Magnumglassen för ljumma sommarkvällar.”

Magnum Double Starchaser är en härlig kombination av dubbla glassvirvlar av lyxig popcorns- och kola smak, täckt av ett generöst lager seg kolasås och doppad i exklusiv mjölkchoklad med krispiga bitar av karamelliserade popcorn. Rekommenderat pris – 31 kronor.

Daim Mint

”Den klassiska Daimstruten kommer nu i en oemotståndlig mintig smakkombination, perfekt för varma dagar där du längtar efter en glass som har både fräschhet och sötma.”

Krämig mintglass med Daim-bitar, doppad i den ikoniska Maraboumjölkchokladen – allt serverat i en frasig våffla, en ny Daim-ikon är född. Rekommenderat pris – 30 kronor.

Kingis Raspberry Licorice

”Kingis Raspberry Licorice är sommarens höjdpunkt för lakritsälskaren. En glass som tar sig an den klassiska smakkombinationen av lakrits och hallon, men gör det på sitt eget vis.”

Krämig hallonglass med lakritsöverdrag och ett stort lakritshjärta i mitten. Perfekt hela sommaren igenom och i lagom storlek så att du orkar äta riktigt många. Rekommenderat pris – 20 kronor.

Twister Monstaahh

”Twister Monstaahh kombinerar tre lekfulla monstersmaker: syrlig citron, sött grönt äpple och uppfriskande blåbär. Det här är en glass som stimulerar alla smaklökar och lämnar efter sig en berg-och dalbana av olika smakupplevelser.”

Tillverkad av äkta frukt, naturliga färger och smaker kommer Twister Monstaahh att bli en favorit för alla äventyrliga barn och vuxna i sommar. Rekommenderat pris – 15 kronor.

 

2 gillningar

Kingis får man helt klart testa.

4 gillningar

Double Starchaser är helt upp i min farstu eller alley eller vad man nu säger. :joy:

2 gillningar

Är glassarna gjorda på ärtor? :rofl:

Det får vi verkligen inte hoppas. :joy:

Haha, det är GB-glass, inte en rätt på en stjärnkrog

Kommer bli en och annan Magnum Raspberry Swirl framöver :heart_eyes::heart_eyes::heart_eyes:

Mer underlag för överaskningsglass :blush:

6 gillningar

Haha jag tar inget ansvar för deras beskrivningar :joy:

1 gillning

syrlig citron, sött grönt äpple och uppfriskande blåbär

Har dom blandat ihop adjektiven? Citron är inte syrlig, grönt äpple är inte sött, blåbär är inte uppfriskande. Citron är surt, grönt äpple är syrligt och blåbär är sött.

Ska man ha målande beskrivningar så måste man åtminstone använda rätt färg och pensel.

4 gillningar

Är det Putinpriser på glass numera också?

Verkar så, kostar nästan som att köpa en B&J, fast dom har väl gått upp i pris med.

Strutar och pinnar har väl varit dyra länge. Magnum ligger väl på runt 30:- senaste åren. :man_shrugging:

Billigare att köpa ett storpack med glass i frysdisken, betala, plocka ut så många familjen ska ha och lämna resten kvar på rullbandet vid kassan.

2 gillningar