Garmin Venu Sq 2 är en ny smart klocka

Från sajten:
image

Garmin har lanserat en ny smart klocka med upp till 11 dagars batteritid.

Företaget Garmin har lanserat en ny smart klocka vid namn Venu Sq 2. Klockan har en batteritid på upp till 11 dagar vilket innebär att du kan följa din hälsa dygnet runt. Skärmen är en ljusstark AMOLED med ett “alltid-på”-läge och skärmen skyddas av ett Corning Gorilla Glass 3.

Garmin Venu Sq 2

Själva klockan har en aluminiuminfattning och ett bekvämt silikonband. Bland de många funktionerna finns pulsmätning, möjlighet att se kroppens energinivåer samt sömnmätning vilket inkluderar sömnstadier, pulsoximetri och andning. Klockan ansluts till Garmin Connect-appen där all vital data finns att ta del av via din smartphone. Via appen finns det även tillgång till 1600 övningar som kan användas för att skapa egna träningspass.

En annan funktion är möjligheten att ha koll på menstruationscykeln. Det finns dessutom 25 förinstallerade appar för utomhussporter där GPS används samt inomhussporter, som exempelvis gång, löpning, cykling, simning i bassäng, golf, HIIT (högintensiv intervallträning) och tennis.

Rekommenderat pris är från 2899 kronor och den finns i tre olika storlekar; 40, 43 och 45 mm samt i en uppsjö av olika färgkombinationer. Dessutom finns det en rund variant av den smarta klockan, då med namnet Garmin Venu 2.

Källa: Garmin