Garmin lanserar smartklockan Instinct Crossover

Från sajten:
image

Garmin har lanserat en ny smartklocka som är av typen hybrid. Smartklockan Garmin Instinct Crossover Solar har obegränsad batteritid i batterisparläge.

Garmin Instinct Crossover är en ny hybridklocka med funktioner som finns i smarta klockor. Den finns i fem olika varianter beroende på färg och funktioner där den dyrare av dessa har solpanel vilket ger obegränsad batteritid i batterisparläge. Vi pratar då om 70 dagar i smartwatchläge och upp till 31 timmar i GPS-läge. Visarna är självlysande med Super-Luminova Pigment vilket gör det enkelt att läsa av tiden i mörker. Den är vattenklassad till 10 ATM samt värme- och stöttålig.

Den smarta klockan är utrustad med GPS som visar koordinater i dubbla format med latitud- och longitudreferenser. Teknologin RevoDrive ser till att användaren får en exakt analog tidtagning även i de mest krävande miljöerna.

Utöver de analoga visarna finns också en inbyggd display som möjliggör e-post, sms och aviseringar när den är parkopplad med en Android- eller iOS smartphone. Själva klockan kan synkroniseras med appen Garmin Connect. Dessutom finns funktioner som Garmin Pay, Connect IQ, inbyggda sportappar, stöd för HIIT-pass, VO2 Max, Multi-GNSS, ABC-sensorer, Tracback, pulsmätning vid handleden, stressövervakning, sleep score, pulsoximeter samt en hel massa annat för den aktiva användaren.

Läs mer på deras hemsida för en komplett översikt av alla funktioner i denna smarta klocka!

Källa: Garmin

Galleri

Denna släpptes för någon månad sedan. Varför är denna nyhet nu?

Ja, den har funnits sen november.

Det finns till och med en artikel om den här på TV.

1 gillning

Min miss - ibland blir det så många nyheter från vissa företag att det känns som nytt när det inte är det :slight_smile:

3 gillningar

Rätt cool ändå, synd bara att det ser ut som en klocka man ska ha på sig när man ska invadera Irak. Lär inte se snygg ut till en skjorta