Gårdchips lanserar två räfflade chipsorter

Från sajten:
image

Gårdchips har tröttnat på släta chips och har nu lanserat två räfflade varianter med smak av Jalapeño och Barbeque.

Chips kan ju vara extremt gott ibland och vissa gillar släta chips medans andra går igång på räfflade. För att göra alla parter nöjda har Gårdchips lanserat två räfflade alternativ, Backyard BBQ och Jalapeño. Båda sorterna kommer att smyglanseras i Hemmakvälls butiker den 26 juni och sedan i alla andra butiker under vecka 33.

Gårdchips beskriver smaken av Jalapeño så här:

Ett måste för dig som vill ha chips med sting! Här hittar du en tydlig och karaktäristisk smak av jalapeño som tillsammans med sältan levererar en ordentlig smakupplevelse i gommen. Räfflade och utmärkta att dippa. Krispigt, hett och salt!

Och när det kommer till Backyard BBQ så beskriver de smaken så här:

Krispiga, räfflade och grytfriterade chips med en smått rökig barbecuesmak som associerar till amerikanska bakgårdar och riktig barbecue. Goda som de är eller varför inte prova dem varma till tacosen eller hamburgaren? Vilket du än väljer så kommer du att få en riktigt spännande och smått rökig smakupplevelse!

Via Pressmeddelande

 

2 gillningar

Saker med Jalapeño måste man prova.

2 gillningar

Riktigt goda - jalapeno var precis rätt styrka.

1 gillning

Redan hunnit testa!? Jag brukar alltid bli så besviken på alla chips som ska ha hätta. I 9 fall av 10 är styrkan alldeles för klen.

1 gillning

Här skriver man en artikel om räfflade chips och Facebook reagerar direkt.

Dessa måste testas!

Hade blivit besviken/förvånad om mina chips hade haft hätta :joy:

3 gillningar