Förboka XPENG P7 hos Carla idag den 14 november

Från sajten:
image

Från och med idag den 14 november går det hos Carla.se att boka XPENG P7. Carla blir därmed först i Sverige med förbokning av det nya bilmärket XPENG.

Carla blir första leasingbolag i Sverige med förbokning av XPENG P7. För den som är sugen går det nu att förboka privatleasing av XPENG P7 med leveransstart i juni 2023. Det nya bilmärket XPENG dyker upp hos Carla som är landets första e-handel för elbilar. Förbokningen innebär att blir prioriterad att beställa sin konfiguration av bilen och därmed får en snabbare leverans. Alla förbokningar valideras med bank-ID, ingen övrig kostnad tillkommer. Så här säger Patrik Illerstig, VD på Carla:

“Vi på Carla är stolta över att vara först i Sverige med att erbjuda förbokning för privatleasing av XPENG P7. Att ständigt bredda vårt utbud ligger helt i linje med vår långsiktiga vision om att förbättra upplevelsen att sälja, köpa och ha elbil. För Carla som bolag är samarbetet med XPENG ytterligare en kvalitetsstämpel för vår starka affärsmodell. Efterfrågan från biltillverkare på kundvänliga och smarta lösningar är fortsatt stark.”

Bakom Carla står Volvo Cars tidigare onlinechef Patrik Illerstig samt tech-entreprenören Niklas Jungegård.

Är du intresserad kan du klicka dig vidare här.

Källa: Pressmeddelande