Fönsterputsningsroboten EcoVacs Winbot 2 presenterad

Från sajten:
image

En ny version av fönsterputsningsroboten EcoVacs Winbot W2 har presenterats. Perfekt för dig med stora fönster dit varken stege eller långa armar räcker.

Det fortsätter att dyka upp produktnyheter från elektroniktillverkaren EcoVacs. Efter ett gäng robotdammsugare och annat ser vi nu en ny version av deras fönsterputsningsrobot; EcoVacs Winbot 2. Den stora nyheten med denna uppdaterade version är att det finns en medföljande station som förser den med el via en kabel. Detta ger en drifttid på upp till 80 minuter. Strömkabeln är ansluten till en säkerhetslina för att förhindra att den trasslar in sig.

Vid putsning av fönster används en teknik där vatten sprejas på istället för fuktig trasa. Den fyrkantiga designen möjliggör en jämnare tvättning via de tre munstyckena. Även navigering och planering ska ha förbättrats jämfört med tidigare modell. Via appen går det också att göra olika inställningar gällande processen av städning, 1x eller 2x för bästa resultat. Den kan också styras manuellt via appen.

Produkten väntas lanseras i Kina under december månad. När och om en global lansering sker återstår att se, liksom priset.

Källa: HomeKits