Folk som sover på träningsmaskiner

Måste få kolla med andra här som tränar på typ SATS. Jag har tränat vid olika tillfällen genom åren och kör nästan alltid styrketräningsmaskinerna(+kondition).

När jag började träna igen för snart ett år sedan tyckte jag att det var betydligt vanligare att folk sitter och slöar vid maskinerna. De ska köra tre set men nu sitter man kvar mellan setsen som regel. Förr var det vanligare att de hoppade undan så att man kunde hoppa in och dra ett set.

Det här är dock inte det värsta. Det värsta är att de sitter i evigheter mellan sina sets. Det sitter där som om tiden stannat. De pillar på telefonen. Pratar med någon i telefonen eller så har de dött. Eller i alla fall så är de sänkta i sådan vila att man tror att de avlidit.

Nu är frågan, stämmer min iakttagelse? Har detta blivit vanligare?

Tycker jag inte men sitter man mellan seten så frågar jag alltid om man får gå mellan. Nekar dom så går jag sonika till receptionen och klagar.

Jag frågar också ibland, men tycker det sker så ofta nuförtiden att det blir bökigt. Klagat i receptionen har jag dock aldrig gjort…:flushed: