Flic Twist finansierad på 4 minuter

Från sajten:
image

Nya smarta kontrollen Flic Twist succé på Kickstarter idag. Efter endast 4 minuter var finansieringen klart vilket får betecknas som riktigt snabbt jobbat.

Svenska företaget Shortcut Labs som vi känner igen som skaparna av den smarta knappen Flic Button. De lanserade idag sin nya produkt, Flic Twist på Kickstarter och det gick fort att få det hela finansierat – 4 minuter för att vara exakt.

I skrivande stund har över 2.000 människor valt att backa projektet på ett eller annat sätt. Vi har tidigare skrivit om Flic Twist som är en ny intuitiv kontroll för prylarna i ditt smarta hem. Produkten är designad för att klara av mer än de flesta vanliga smarta knappar vi känner till och det hela beskrivs ganska bra den nya videon som släpptes idag.

Samtidigt släpps nyheten att Flic Twist fått utmärkelsen CES Innovation Award Honoree som ger extra skjuts åt lanseringen.

Är du intresserad av att veta mer om Flic Twist kan du göra detta på Kickstarter. Det finns olika paket att välja på och early-bird priser för dig som är tidigt ute.

För bara någon vecka sedan fick vi också reda på att Flic kommer att stödja den kommande IoT-standarden Matter med sina produkter, då via någon av deras hubbar. Detta innebär att Twist kan komma att styra och kontrollera ett stort antal produkter som framöver blir kompatibla med Matter.

Kommer du att köpa?

Källa: Pressrelease

Ja, verkar vara en superbra kontroll som jag genast kan tänka mig använda på flera ställen, väntar dock tills den har integration med Home Assistant