Fler nyheter för det smarta hemmet från Eve

Från sajten:
image

Mer nyheter från IFA 2023 i Berlin och denna gång från Eve. Företaget bekräftar den tidigare läckta Eve Play, en termostatontroll och något för solens strålar.

Tyska företaget Eve medverkar återigen på IFA-mässan i Berlin och har visat upp ett par trevliga nyheter. Först ut är Eve Thermo Control som är en separat temperatursensor som fungerar tillsammans med den smarta radiatortermostaten Eve Thermo. Genom att använda denna kan en mer optimal och exakt temperatur uppmätas i hemmet. Den har en inbyggd display som visar temperaturen samt möjlighet att justera termostaten trådlöst via touchkontroller.

Eve Play som tidigare läckts är en produkt som påminner om Apple AirPort Express och som ansluts till din hemmastereo. Via denna går det att skicka musik trådlöst via AirPlay 2 och njuta av det via anläggningen hemma. Den integrerar med andra ord din stereo i ditt Apple Home.

Eve passar också på att presentera nyheten “Adaptive Motion Shading” som innebär att deras motorer för solskydd nu kan komma att anpassa sig under dagen. Baserat på solens och dina fönsters position så kan solskydden automatiskt rullas ner och hålla hemmet svalare.

Denna funktion sägs fungera med Apple Home, Amazon Alexa, Samsung SmartThings och Google Home. Samtidigt med detta presenteras även ett uppgraderat kit för dina solskydd, Eve MotionBlinds Upgrade Kit for Roller Blinds som har stöd för Matter.

Källa: HomeKit News