Fler bilder på Sonos kommande högtalare har läckt ut

Från sajten:
Fler bilder på Sonos kommande högtalare har läckt ut | Teknikveckan


image

Det är inte lätt för några företag idag att hålla sina produkter hemliga fram tills de ska visas upp och Sonos kommande högtalare med Bluetooth är inget undantag.

Det är i Facebook-gruppen ”Sonos Worldwide Owners Group” som ett par bilder på högtalaren har lagts upp och även namnet på högtalaren, Sonos Move. På bilderna kan vi se att på baksidan av högtalaren går det att ändra så högtalaren antingen använder sig av WiFi eller Bluetooth och designen påminner om en mindre Sonos One. Den har även precis som Sonos One inga fysiska knappar och på ovansidan ser vi även att den kommer ha stöd för röstassistent.

Några fler detaljer än så vet vi inte men den 26 augusti kommer Sonos hålla låda i New York och då kommer Sonos Move med största sannlikhet att visas upp.

 

Blir perfekt i köket smidig att flytta runt vid behov eller ta med i båten. Tyvärr lär den väl inte låta bättre än symfonisk bokhyllehögtalare :face_with_rolling_eyes:

Med tanke på att denna är större än Play:1/ONE så borde elementen vara trevligare än symfonisk bokhyllehögtalare men priset blir avgörande känner jag. :thinking:

Hoppas är du har rätt och att den inte laddas via induktion, vilket jag inte tror att den kommer att göra.

Appropå Sonos. Ser vi en “symfonisk” effekt på aktien ?

intressant. Jag köpte 9.99usd

Jag funderade på att köpa under 10:- men kom aldrig till skott :smiley:

Jag köpte vid lansering för en inköpskurs på 175, har minst sagt varit en skakig resa :joy:

Vad hände med eventet som skulle hållas 26:e? Detta har jag helt missat!

Det var inget event. Bara för speciellt inbjudna. Men det skall komma mer info snart. @Marcus_Attefors vet datum för det.

Det var ett event men bara för press =)

Jag och @Esse ska ned på Onsdag och göra Berlin osäkert och då kommer de visa oss som inte bor i USA deras nya produkter. Exakt när embargo lyfter vet jag dock inte!