Fläkten Venty Fan är som en Schweizisk armékniv

Från sajten:
image

Venty Fan är en fläkt med inte bara en funktion vilket är brukligt. Här har man bakat in flera olika smarta lösningar i ett kompakt format.

Amerikanska företaget Venty Fan har tänkt till när det gäller utvecklingen av en kompakt och bärbar fläkt. Här ville man inte bara ta fram en produkt som svalkar utan valde att klämma in ett flertal andra finesser. Venty Fan är tack vare sitt kompakta format bärbar och kan drivas via det inbyggda batteriet som ger upp till 48 timmars drift. Full laddning av batteriet tar 9 timmar. Dessutom kan batteriet användas för att ladda din mobiltelefon vilket kan vara praktiskt om man befinner sig på utomhus.

Venty Fan har fyra olika oscillerande fläkthastigheter, inbyggd LED-belysning i foten samt en inbyggd och löstagbar fjärrkontroll för styrning av fläkten. Den kan dras ut till en längd om 106 centimeter och tjockleken ligger på knappt 9 centimeter, diametern på 20 centimeter och vikten är 1,18 kilo.

Rekommenderat pris ligger på 899 kronor och frakt för en fläkt kostar 110 kronor medan det är fri frakt vid köp av två eller flera. Just nu är det även kampanj på den kommande blå versionen med sänkt pris till 769 kronor (gäller t o m 3 juni). Laddkabel samt bärväska medföljer vid köp.

Källa: Venty Fan

Galleri

Freakin Reviews testar fläkten!

Men den är ju osmart.

Det var som Fan.