Fixa snarkandet hos partnern med en smart kudde

Från sajten:
image

Har du en snarkande partner eller snarkar du så högt att du vaknar själv? Då går det att fixa med lite smart teknik i form av Motion Pillow.

Från elektronikmässan CES 2022 får vi mängder med nyheter om nya produkter, innovationer och förbättringar av existerande produkter. En av de lite udda innovationerna kommer från företaget 10minds i form av “Motion Pillow” som är en kudde som rör på sig och eliminerar snarkningarna från dig. Motion Pillow är en smart kudde, baserad på “memory foam” med inbyggda sensorer och fyra luftkuddar. Dessa luftkuddar kan blåsas upp individuellt vilket ändrar ditt huvuds position och därmed ska snarkningarna upphöra. Kudden är ansluten till en hub på sängbordet som tar hand om analyser och styr det tekniska.

Motion Pillow

Den stora fördelen med Motion Pillow är inte bara att den låter din partner sova bättre. Även du får en bättre nattsömn vilket kan utläsas i den dedikerade appen där nattens snarkrelaterade händelser finns noterade. Även din sömn och kvaliteten på denna analyseras och visas upp i appen.

Motion Pillow vann en CES 2022 Innovation Awards” vid årets elektronikmässa.

Än så länge har Motion Pillow inget officiellt pris pris men du kan läsa mer om produkten på deras hemsida här.

Baserat på prislappen kan detta säkert bli en populär och uppskattad produkt. Jag skulle nog köpa en eller två till hushållet för att sova lite bättre om nätterna – skulle du?

Källa: Input

1 gillning

Med hyfsade recensioner och ett acceptabelt pris så kommer jag köpa en till mig själv :slight_smile:

Värt pengarna för att slippa höra partnern klaga på hur jag låter. :+1: