Fitbit lanserar nya produkter

Från sajten:
Fitbit lanserar nya produkter | Teknikveckan


image

Fitbit utökar idag sitt sortiment av smarta träningstillbehör med en uppföljare på deras träningsklocka Versa samt en ny våg med ett tunnare pris.

Versa 2

Versa 2 har fått en inbyggd mikrofon som gör att du kan använda ”voice to text” för att snabbt svara på SMS via klockan eller styra Spotify. Den är stöt- och vattentålig upp till 50 meter under vattenytan och själva boetten är i aluminium. När vi ändå är inne på boetten så kan vi numera vila ögonen på en AMOLED-display och om så önskas så går det att slå på Always On så skärmen alltid är tänd.

Batteritiden ska vara upp till fem dagar beroende på användning vilket betyder att du utan problem kan logga sömnen på natten. Prislappen ligger på 2 199 kronor och den kommer att gå att köpa i tre olika färger, svart, grå och rosa från och med den 24 september.

Aria Air

Fitbit lanserar även en helt ny våg Aria Air där användare kan ha stenkoll på sin vikt, BMI och personliga viktresa. All data synkas till Fitbit-appen via Bluetooth och går sedan att titta närmare på i appen. Priset för vågen ligger på 649 kronor och den kommer lanseras i mitten av oktober i svart och vitt utförande.

 

Vet vi om appen fungerar ihop med Apples hälsa ?