Fitbit kan visa upp smartklocka med fysiska knappar idag

Från sajten:
image

En generation av smartklockor och aktivitetsarmband med endast touch kan nu ha nått sitt slut hos Fitbit.

Fysiska knappar försvann från Fitbit när de släppte Sense, Versa 3, Charge 5 och Inspire 2 för att helt gå över till touch-styrning. Det här har dock påpekats försvåra för seriösa idrottare som behöver lättåtkomliga kontroller. Under gårdagen gav Fitbit en liten teaser på Twitter inför dagens datum.

Mark your calendar. pic.twitter.com/R58T6QyAnn

— fitbit (@fitbit) August 23, 2022

Det ser ut som att Fitbit planerar att släppa en ny smartklocka idag och på den hemlighetsfulla bilden ser det ut som denna får minst en knapp. Det tros vara antingen en Versa 4 eller Sense 2 som Fitbit kan lansera under dagen.

Via: The Verge

Från sajten:
image

Idag har Fitbit presenterat deras senaste generation av smartklockor och aktivitetsarmband som släpps senare i september.

Precis som Fitbit hintade om i gårdagens tweet så blev det en fysisk knapp på sidan till deras tre senaste produkter.

Inspire 3

Fitbit har uppdaterat en av deras mest prisvänliga produkter – Inspire. Med Inspire 3 utlovas en batteritid på 10 dagar och läser av värden som Sp02, sömn, puls, daglig aktivitet, kalori, distans och steg. Inspire 3 blir tillgänglig i mitten av september och kostar 999 kronor.

Versa 4

Senaste generationen av Versa erbjuder hela 40 träningslägen och mäter av din puls och aktivitet kontinuerligt under hela dagen. Versa 4 erbjuder även en mer avancerad teknik att läsa av din sömn och ger förslag om hur du kan förbättra sömnen. Den har inbyggd GPS och hjälper dig uppnå dina aktivitetsmål. Versa 4 blir tillgänglig i slutet av september och kostar 2 499 kronor.

Sense 2

Fitbit uppdaterade även sin mest avancerade smartklocka. Sense 2 har en ny sensor som kommer att kontinuerligt läsa av dina stressnivåer samt upptäcka tecken på förmaksflimmer. Precis som Versa 4 så erbjuder även Sense 2 inbyggd GPS och övriga funktioner för att ta hand om din hälsa. Även Sense 2 släpps i slutet av september och kommer att kosta 3 199 kronor.

Källa: Fitbit

Fanns det verkligen ingen annan design att välja på?

1 gillning

Kan man betala med fit bit inspire?
Eller har den inte NFC? :thinking::grinning:

@Thor Du har koll va?