Finns det risk att ditt smarta hem blir hackat?

Från sajten:
image

Känner du dig säker i ditt smarta hem? Eller är du medveten om att det finns en del risker därute men att du inte drabbas?

Diskussionerna om riskerna med smarta hem dyker upp titt som tätt och åsikterna kring dessa är många. Visst finns det en risk men bara om du är oförsiktig eller hur ligger det till egentligen? Detta är något som tas upp i den nya serien “Hackad” som finns att se på SVT Play. Ett gäng professionella hackare tar sig an olika områden för att visa på eventuella brister eller säkerhetsrisker. I avsnitt 4 tittar man närmare på möjligheterna som finns när det gäller att hacka ett smart hem. Vi får följa med på utmaningarna och blir varse om riskerna som finns vilket kan vara bra att känna till.

Har du full koll på säkerheten i ditt smarta hem eller kör du vidare som vanligt enligt devisen “det händer inte mig”? Vill du se avsnittet “När ditt hem blir din fiende” kan du göra det på länken nedan.

Källa: SVT Play

1 gillning

Riktigt bra serie som ger några tankeställare även om de hade lite serverat men mad tanke på den tid de hade på sig kändes det rimligt.

Mycket trevlig serie, hade dock önskat den var mer avancerad.

Lite för mycket Svensson för mig.

1 gillning