Fingerbot Sense blir ditt extra finger i hemmet

Från sajten:
image

Har du en knapp där hemma som du vill automatisera? Då kan nya prylen “Fingerbot Sense” vara lösningen för dig och ditt smarta hem.

På Kickstarter har ett nytt intressant projekt precis lanserats och med tanke på att det redan nått sitt mål så löser det säkert en hel del problem. Det är “Fingerbot Sense” som kan automatisera dina gamla, analoga knappar i hemmet. Visserligen inte första gången vi ser en liknande lösning men allt utvecklas så även dessa automatiseringsmojänger.

Fingerbot Sense använder Zigbee och Bluetooth för kommunikation och styrs via en app. Versionen för Zigbee kräver en hub vilket man bör vara uppmärksam på. Den har dessutom beröringsfri kontroll så du slipper oroa dig för bakteriespridning i hemmet. För styrning så placeras Fingerbot Sense enkelt över den knapp du vill styra och sen fixar den resten åt dig.

Fingerbot Sense

Det finns även möjlighet att fjärrstyra knapptryckaren via en fjärrkontroll och enligt uppgift på hemsidan så kan den även röststyras via Siri, Alexa och Google.

Fingerbot Sense

Just nu kan du lägga vantarna på en Fingerbot Sense till priset av ungefär 246 svenska kronor och den förväntas skeppas i december månad i år.

Källa: Kickstarter

Haha, tänker på denna!

1 gillning

Å jag tänker på denna… som nu kan automatiseras :smiley: https://vimeo.com/126720159

Kickstarter alltså!:grimacing: