Facebook och Messenger kan bli en app igen

Från sajten:
Facebook och Messenger kan bli en app igen | Teknikveckan
För en herrans massa år sedan så var Facebooks egna chattklient Messenger inbakad i Facebook-appen men för ett par år sedan togs beslutet att dela upp dessa två.

Nu ser det ut som att Facebook håller på att se över om dessa två appar ska bli en igen och det är Jane Manchun Wong som påstår sig ha information gällande detta. I Facebook-appen kommer istället Messenger-ikonen finnas i botten och anledningen till detta beslut är för att Facebook vill integrera sina olika kommunikationskanaler bättre. Tanken är att Facebook kommer förena Whatsapp, Messenger och chattfunktionen i Instagram och addera end-to-end-kryptering. Dessa ska dock fortfarande existera som fristående appar men delar samma underliggande arkitektur, så du som oroar dig för att behöva använda Facebook för allt kan vara lugn.

Facebook ska ha tusentals utvecklare som arbetar på projektet och tidsplanen för lansering ryktas vara sent under 2019 eller tidigt under 2020.

Via Engadget

 

1 gillning

Yees !! Låter intressant med ”ihopkopplingen oxå måste ja säga !! :cowboy_hat_face:

Less is more som man brukar säga =)

1 gillning

Japp och later som vissa säger … :upside_down_face:

1 gillning

Hahaha!

1 gillning

Vad de håller på…

Tycker själv det låter som en “dum” idé. Använder friendly-appen (webbversion av facebook) 1-2 gånger i veckan och Messenger använder jag dagligen. Nu lär man bli tvungen att ha Facebook appen fast man inte använder den :S

1 gillning

Ja tack!

Hur känner du inför den förmodade appsplittringen av iTunes?

Att det borde skett för 10 år sedan :slight_smile:

Ingen “less is more” där alltså😜

Det är ju det som är syftet :slight_smile:

Yes hoppas det blir sant det var bäst så fattar inte dem ändrat