Få personlig stil i hemmet med Lifestyle TV från LG

Från sajten:
image

LG presenterar ett nytt tillskott till sina tv-apparater i Norden. Nya LG Lifestyle TV blir inte bara en tv utan även en inredningsdetalj i ditt hem.

Med nya Lifestyle TV från LG blir teven inte bara en produkt för underhållning och avkoppling utan även en del av din inredning. Lifestyle-segmentet från LG når nu Norden och under Stockholm Design Week har två olika modeller visats upp för besökare; Easel (Art90) samt Posé (LX1). Utöver snygg och stilren design finns kvalitetsdetaljer som tyg från danska Kvadrat, smarta lösningar för att dölja kablar och allt ackompanjerat med OLED-skärmar för bra bild.

LG Posé

LG Posé

LG Posé kommer i storlekarna 42”, 48”, 55” och har ett smart kabel- och hanteringssystem så att lösa kablar på golvet undviks. Baktill finns ett smart fack där du kan visa upp livsstilsmagasin eller dina favoritvinyler.

Vill du läsa mer om LG Posé kan du göra det här. Rekommenderat pris för 55″ är 22.991 kronor.

LG Easel (65”)

LG Easel finns i en storlek på 65″ och kan anpassas med rörliga konstverk som förgyller vardagsrummet. Tyg från danska företaget Kvadrat täcker OLED-skärmen vid avstängning och lämnar endast en liten yta för klockan, konst eller musik.

LG ART90 Easel 2

Vill du läsa mer om LG Easel kan du göra det här. Rekommenderat pris för LG Easel är 59.991 kronor.

Källa: Pressmeddelande