Få mer insikt om din sömn med Withings Sleep

Från sajten:
image

För dig som mäter din sömn med Withings Sleep så finns en nyhet. En uppdatering ger dig mer insikt i hur din sömn ser ut och ska öka medvetenheten.

Franska företaget Withings har sedan ett par år en sömnmätare i sitt sortiment, Withings Sleep. Denna mäter en rad olika saker när du sover och du har sedan tillgång till detta via deras app. Nu släpps en dagboksfunktion i appen kring sömnen så att du enkelt kan se hur det ligger till.

Withings Sleep Diary

Withings Sleep mäter hjärtslag, sömnstadier samt snarkning. Den nya funktionen “Sleep Diary” låter användaren kombinera egna observationer tillsammans med den data som samlas in via sömnsensorn. Informationen sammanställs sedan i en översikt och kan exporteras i PDF-format och delas med läkare. Fördelen med denna uppdatering är att du kan kombinera verkliga data med dina egna reflektioner vilket sägs vara bättre i samtal med sjukvården.

Källa: TheVerge

Senast i morse satt jag och funderade på att skicka klagomail eftersom appen är dålig på statistik, ska bli intressant att se vad dom har hittat på. (webbtrynet är ännu sämre)