Få koll på trafiken med nya Garmin Dash Cam Live

Från sajten:
image

Garmin har lanserat en ny dashcam för våra bilar som ska öka säkerheten och tryggheten vid körning. Nya Garmin Dash Cam Live erbjuder många nyttiga funktioner.

Garmin är företaget som ser till att vi hittar rätt samtidigt som de håller oss aktiva. Detta via sitt breda produktsortiment som innehåller allt från aktivitetsklockor till navigatorer för bil, båt och cykel samt kameror som håller koll på trafiken när vi kör. Nu har de lanserat en ny dashcam för våra fordon, Garmin Dash Cam Live.

Garmin Dash Cam Live

Garmin Dash Cam Live kan med ett aktivt LTE-abonnemang hålla kolla på fordonet, skicka bilder i realtid, ge position och agera stöldlarm. Den spelar in i 1440p HD-video och har ett objektiv med 140° synvinkel samt Garmin Clarity HDR-optik för tydligare bilder såväl dag som natt. Via Garmin Drive-appen har du koll på sparade video som också kan delas vid behov. Den kan också varna för frontalkrock, filbyte och fartkameror och för extra bekvämlighet kan den röststyras. Baktill finns en bildskärm på 3″ för inställningar och liveströmning vid körning.

Rekommenderat pris för Garmin Dash Cam Live är 4.899 kronor och den finns att köpa direkt från deras hemsida.

Källa: Garmin

Galleri

Garmin Dash Cam Live
Garmin Dash Cam Live
Garmin Dash Cam Live
Garmin Dash Cam Live
Garmin Dash Cam Live
Garmin Dash Cam Live

Den var ju intressant tills man såg abonnemangspriset.

1 gillning

Man kanske kan se Netflix på den och det ingår?

1 gillning

Jag betalar Eufy $29,95 per år för 30 dagars kameralagring vilket är lite rimligare. Saker som fordonsspårning känns ju så där då även tjuvarna känner säkert till detta och slänger ut dash kameran direkt efter stölden.

1 gillning

Min bil kör ju Google Android Automotive så är konstant spårad, inget tjuvarna kan slänga ut. :rofl:

1 gillning