Få koll på hur du ska rengöra med Samsung

Från sajten:
image

Som bekant är Samsung ett stort företag med många strängar på sin lyra. Mest kända är de för sina tv-apparater och mobiltelefoner men också för snyggt designade vitvaror.

Utöver detta äger Samsung dessutom en rad andra stora och välkända varumärken som Harman Kardon och JBL, något kanske inte alla känner till. Dessutom stöttar de startups och utvecklar egna lösningar via sitt C-Lab koncept där många idéer har lett till egna och självständiga bolag.

Häromdagen presenterade Samsung en rad nyheter, främst inom tv-området där man fokuserar mycket på hållbarhet. Ett exempel på detta är deras nya fjärrkontroll som laddas upp med en solpanel på baksidan och på så sätt besparar oss på en massa batteribyten under tv’ns livslängd.

Ett annat intressant koncept som säkerligen kan bli populärt var Scan&Dive. Detta liknas närmast vid en handhållen skanner som du håller upp mot diverse textilier. Tyget skannas av och du får via en app i din mobil råd om hur du sköter om din möbel på bästa sätt. Perfekt att dessutom kunna använda mot de där svåra och obegripliga fläckarna som dyker upp på skjortan eller annat klädesplagg.

Samsung beskriver själva produkten som en IoT enhet och den kan säkert hjälpa till att göra våra hem och vårt vardagliga liv smartare! Kanske årets julklapp när och om den släpps, det är ju dock ett koncept fortfarande.