Få en bättre nattsömn med sensorn Wethm Sleep Enhancer

Från sajten:
image

För dig som tröttnat på att vända och vrida dig i sängen när det är dags att somna så kanske tekniken kan hjälpa. På Kickstarter finns nu en kampanj med en sömnsensor.

I väntan på att en massa produktnyheter ska dyka upp på den stundande IFA-Mässan i Berlin så hittar vi lite annat kul på Kickstarter. Sömnsensorn wethm Sleep Enhancer är så mycket mer än bara en sensor. Den utlovar ett skönt insomnande vid läggdags med hjälp av behagliga vibrationer som ska få kroppen att slappna av och utöver detta kan sensorn även mäta din sömn samt väcka dig med ett vibrerande larm på morgonen.

Wethm Sleep Enhancer ansluts till ditt wifi-nätverk samt med USB-C kabel till den fysiska sensorn som rullas ut under din madrass. Via den dedikerade appen går det att få fram status kring din sömn och hur du sovit om natten.

För dig som känner igen konceptet så har ju Withings Sleep funnits ett par år på marknaden efter att, faktiskt också startat som ett crowdfunding-projekt en gång i tiden. Wethm Sleep Enhancer påstår sig dock ha fler funktioner än vad Withings Sleep har vilket går att läsa mer om på kampanjsidan.

Rekommenderat pris för wethm är runt 976 svenska kronor med förväntad leverans i november månad i år.

Källa: Kickstarter