EY’BRO har släppt sin vinterkollektion

Från sajten:
image

EY’BRO fortsätter släppa sina populära kollektioner och idag visade de upp sin vinterkollektion som består av allt som behövs för att värma sig i vinter.

Idag öppnade Åbroshoppen upp sina digitala dörrar till deras vinterkollektion som är inspirerad av deras öl EY’BRO och det är både nya produkter och en del gamla som går att klicka hem. Bland kollektionen hittar vi ett par sportglasögon, deras klassiska mössa, en snowboard, en jultröja, julkulor, en hoodie, strumpor, underställ och en pyjamas.

Merchkonceptet har blivit en sann framgångssaga som vi är väldigt glada över att kunna fortsätta med även till vintern. I år har vi bland annat hoppat på trenden med sportglasögon samt tagit fram en helt ny design på jultröjan för den som vill representera EY’BRO på julfesten. Vi välkomnar även tillbaka några av våra storsäljare från tidigare år, bland annat mössan som faktiskt är en av våra mest efterfrågade produkter, säger Cornelia Dunge, Marknadschef på Åbro Bryggeri.

Produkterna går att klicka hem redan idag på Åbroshoppen och om man kikar på tidigare släpp så brukar de gå åt snabbt så älskar du EY’BRO och vill klä dig därefter så är det bara att passa på.

Källa: Pressmeddelande

Galleri

Mössa 299 kronor
Jultröja 449 kronor
Glasögon 399 kronor
Snowboard 12 999 kronor
Pyjamas 449 kronor
Strumpor 199 kronor
Hoodie 595 kronor
Julgranskulor 250 kronor
Underställ 399 kronor
1 gillning

F*ck you @Marcus_Attefors!

1 gillning

Hoodien skulle jag kanske ta på mig om jag fick betalt 600kr av Åbro.
Aldrig i livet köpa