Eve släpper ny switch med Thread

Från sajten:
image

Kul nyheter för dig som hoppat på det här med Thread. Eve fortsätter sin satsning på produkter här.

Eve meddelar idag på sin hemsida att de släpper en ny version av sin Light Switch med stöd för Thread. Deras smarta lampknapp för belysningsstyrning släpps nu i en uppdaterad version som har stöd för Thread.

Eve Light Switch är perfekt när du vill byta ut din befintliga väggströmbrytare mot en smartare version. Om du kör Apple HomeKit vill säga eftersom deras produkter är exklusiva för denna plattform.

Monterad på väggen får du nu möjlighet till en helt annan kontroll och styrning av din belysning i hemmet. Stöd för automationer, schemaläggning och gruppering av enheter i ditt HomeKit-hem.

Nya Eve Light Switch använder både Bluetooth och Thread så har du även en HomePod mini hemma får du lite livrem och hängslen här. Är räckvidden för blåtand inte optimal så är den det garanterat om du kör på Thread. Då Eve Light Switch har ständig ström fungerar den som en “router node” och förstärker signalerna i ditt Thread-hem. Detta ger bättre räckvidd, stabilare uppkoppling och snabbare respons vid kommando.

Precis som med övriga produkter från Eve så behöver du ingen gateway eller hubb för att använda dessa. Dock, vill du använda Thread behöver du en “Thread Border Router” – i detta fall en HomePod mini för att dra full nytta av detta meshande nätverk.

EN_Eve_Light_Switch_EU_components-scaled_2

Eve Light Switch mäter 55 mm så den täcker vanliga kontakter här i Sverige och du kan även använda andra täckramar så det passar in inredning. Den kräver en neutral för att anslutas och som med alla andra elektriska installationer rekommenderar vi en professionell sådan.

Priset ligger på EUR 99,95 och blir det månne ett köp?

Källa: Eve

Någon som sett om denna går att köpa ännu?