Europa League 2022/2023

Spännande match ikväll, United-Real SO. Inte bara för matchen i sig utan även för att se ett roterat United. Lite trevande start dock.

Feldömd straff och svårt för United att få fart på spelet.

Inte Champions Leauge, men Europa League. United - Barcelona så man tror det är CL..:sunglasses::partying_face:. Mkt bra match så långt.

Då flyttar vi den till rätt tråd. :ninja:

1 gillning

:sweat_smile:

1-1 i spel. 0-1 i målchanser. Alltså 0-3 till United..:sunglasses::sweat_smile:

Självmål är också mål.

Alltid.

United borde vunnit men bra prestation ändå på bortaplan. Viktig värdemätare på hur bra vi egentligen är. Mitt svar är att vi nu är klart topp 4 i PL.

Då är det snart dags för United-Barcelona. Otroligt spännande men jag känner viss oro. United är fortfarande lite för ojämna, lite för slarviga och lite för beroende av att två eller tre spelare lyckas. Men bara att vi redan är på nivån att vi på allvar hotar Europas piggaste(?) lag just nu känns fantastiskt..:star_struck:

Vilken underbar seger. :partying_face:

Då var det snart dags för revansch. Real Betis är upp för rakning. ETH ställer upp exakt samma elva mot matchen som inte får nämnas. Mycket smart av tränaren. Det finns i grunden inget som säger att just den elvan inte är vår bästa. Inget larv till bestraffning, inget larv till att visa vem som bestämmer utan bästa elva på plan och en möjlighet till revansch.

Jag är dock inte alls övertygad om att det här kommer gå bra. När vi spelar som bäst vinner vi detta med 3-0, minst. Men United är fortfarande, bevisligen, ett instabilt lag och Betis är bättre än vad många tror.

En sak som jag tor kan störa United är att Betis kommer filma mycket, ligga och vrida sig av smärta för att träffats av luft. Det har United några spelare som kommer att ha svårt att hantera, ävensom de själva har samma tendenser. Läs Fernandes...

Så ja, det gick ju bra det där..:scream:

Nu är vi i Spanien och ikväll ska vi bara städa av det här. Det kräver jag...

Det ju ganska bra. United tog en långsam men stabil vinst.

Rött kort i första halvlek och noll skott på mål. Gick hem i halvtid.

1 gillning

Ett inlägg har sammanfogats med ett befintligt ämne: Premier League 2022/2023

United spelar fint och leder rättvist. Riktigt bra spel från oss.

Mardrömskväll. När guldet blev till sand. :cry:

Nu är det dags igen. Det har sett mycket bra ut de senaste matcherna. Det finns två hot utöver ren otur. Dels att vi då och då totalt tappar engagemang och energi, dels att vi samtidigt saknar Rashford och Fernandes. På helt olika sätt har de varit helt centrala för vår målproduktion.