Eufy presenterar paketbox med inbyggd kamera

Från sajten:
image

Eufy som just nu är på hugget med nya produkter har idag presenterat Eufy Security Smart Drop. Detta är en smart liten låda som rymmer 68 liter och som ska hålla dina paket säkra och skyddade mot oönskade fingrar eller taskigt väder.

Paketboxen fungerar som så att den är öppen hela tiden fram tills att du får en leverans varpå den låses och sedan kan öppnas med en pin-kod eller via ägarens app i telefonen.

Väderskyddad med IP65, byggd av karbonstål och klarar av temperaturer mellan -20 °C till +60 °C så den bör fixa de större delarna av Sverige. Dessutom inbyggd tvåvägskommunikation och stöd för Google Assistent och Amazon Alexa. Inget stöd för Apple HomeKit som det ser ut i dagsläget.

Inbyggd kamera

För att du ska känna dig så säker som möjligt så har Eufy Security Smart Drop även en inbyggd kamera med 160° synvinkel samt rörelsesensor som håller extra koll på dig och den som lämnar paket till dig. Som bonus ska den även ha ansiktsigenkänning vilket ska öka säkerheten ytterligare. Eufy Security Smart Drop drivs med batteri som håller i upp till 3 månader.

Nackdelen? Den lanseras på Kickstarter för USD 149 (vilket i sig är ett bra pris) men levereras först i mitten av 2021. Sugen?

Eufy The Drop Specifikationer

Källa: MacRumors