Eufy lanserar nytt hemlarm till lågt pris

Från sajten:
image

Nyss nåddes vi av nyheten att Ring släppt sitt hemlarm Ring Alarm på svenska marknaden och nu lanserar Eufy en liknande lösning.

Eufy Security är namnet på deras nya hemlarm vilket innebär att de ger sig i kast med andra företag som nämnda Ring men även Nest och Somfy som alla erbjuder lättinstallerade hemlarm utan abonnemangskostnader.

Att de vill sälja hemlarm råder ingen tvekan om då de prissatt deras startpaket till USD 160 vilket får anses vara riktigt lågt. För detta pris får du 1 st basstation, 1 st rörelsesensor, 1 st trådlös manöverpanel (batteritid upp till 6 månader) samt 2 st magnetkontakter. Nu säljs inte deras larm officiellt i Sverige men det finns ju olika vägar för den kreativa att komma över produkter och lösningar som säljs på den amerikanska marknaden ändå.

Eufy Security Home Alarm

Fungerar med Eufy säkerhetskameror

Givetvis kommer detta hemlarm att fungera med företagets existerande säkerhetskameror vilket ger en mer komplett lösning när det gäller att skydda ditt hem. Eufy har precis lanserat 2 st prisvärda kameror med stöd för Apple HomeKit som ska kunna användas med detta hemlarm.

Källa: Eufy

Jag vill så gärna ha en sådan manöverpanel/keypad som går att få in i HomeKit!

2 gillningar

Frågan är ju, går det att koppla till larmcentral?

Nej det är inte frågan. :laughing:

1 gillning