Ett ännu färggladare hem med nya Twinkly Dots

Från sajten:
image

Julen är över och många är vi som satt färg på denna med hjälp av Twinkly. Nu har företaget presenterat sin nya produkt – Twinkly Dots.

Twinkly Dots är en LED-slinga som påminner lite om de billiga, lite osmarta varianterna vi hittar i diverse butiker. Precis som med andra generationens produkter från Twinkly har Dots stöd för Apple HomeKit. Twinkly Dots sägs ha en mer premiumkänsla vilket gör att den ska kunna användas för inredning i hemmet utan att de ska se billigt ut. Den ger just i 360 grader och antalet färger att välja på är 16 miljoner.

Twinkly Dots

Twinkly Dots kommer i två olika längder; 10 meter med 200 RGB-lampor eller 20 meter med 400 RGB-lampor. Det kommer också att finnas en version med USB-anslutning som har 60 RGB-lampor vilken är företagets första med denna anslutningstyp. Alla tre modellerna kan anslutas till ditt smarta hem via antingen Bluetooth eller Wi-Fi. Kapslingsklassen är IP44 vilket innebär att du kan använda dessa utomhus i någorlunda skyddat läge. Själva kablaget mellan lamporna ska finnas i både svart och vitt.

Support för Apple HomeKit och Razor

Som tidigare nämnts kommer Twinkly Dots att ha stöd för Apple HomeKit men dessa ska även fungera med Razor. Troligtvis har de, som övriga produkter, även stöd för Google Home och Amazon Alexa. Självklart kan de även kontrolleras från Twinkly-appen vilken brukar ha betydligt fler inställningsmöjligheter än vad de större plattformerna erbjuder.

Twinkly Dots

Enligt företaget ska de börja säljas någongång under första kvartalet av 2022. Pris okänt än så länge.

Källa: HomeKit Authority

2 gillningar

Twinkly alltså! Gillar verkligen deras grejer.
Lite oväntat för mig är att dom är baserade i Milano.

Ja de är nice!

Nej nej Milano, inte Nice :stuck_out_tongue_winking_eye:

1 gillning