En smart liten maskin för ditt välmående

Från sajten:
image

Under flera år har kapselbryggare gjort sig hemmastadda i våra hem. Ett tryck och en liten stund senare finns det en kopp kaffe att avnjuta men för oss tedrickare har det inte funnits något lika kul.

Detta är något Lify Wellness vill ändra på nu med sin smarta kapselbryggare för hälsodrycker och örtteer. Med sin tillhörande app får du dessutom koll på vad som händer och detta toppas med lite AI så att det ligger helt rätt i tiden. Via appen får du tillgång till olika formler som baserar sig på vädret och din kropps hälsotillstånd. Appen ger också möjlighet att skräddarsy bryggmetoderna med temperatur, volym och hur länge ingredienserna ska extraheras. Uppkopplad i hemmet via ditt wifi-nätverk och så snygg att den faktiskt kan stå framme!

Lify Wellness

Superfood i dryckesform

Precis som trenden med “superfood” så vill företaget här främja en hälsosammare livsstil där kroppen ska må bra och du på sikt ska kunna prestera bättre under dagen. Det finns en uppsjö av olika smaker att välja på och endast 40 sekunder senare finns det en kopp med superdryck färdig att avnjuta. Via infusionsteknik extraheras örtingredienserna och smaksätter den varma drycken med din hälsa i fokus. Tillsammans med adaptogener, CBD, kollagen och andra superfood-ingredienser så vill Lify Wellness få din kropp att må bättre och fixa till en bra start på dagen.

Teamet på Lify består av en mängd professionella hälsoutövare och forskare som handplockar de bästa ingredienserna och sätter ihop de olika formlerna. Dessa paketeras sedan i små kapslar som har den stora fördelen att de kan återvinnas tillsammans med de vanliga matresterna – smart!

Ett urval av de olika blandningarna har hälsoklingande namn som; Revive, Sleep, Flow, Boost, Sunset, Sooth, Garden, Energy, Young, Sunrise, Teatox, Self-care och Me-time.

Källa: Lify Wellness

1 gillning

coolt…men…jag känner mig lite emot kapsel grejen

Utmaningen här kommer ju också vara att få tag på kapslar efter några år.

Det också…

Lite som en hemmaträningsmaskin som även passar perfekt under sängen, gissa vart den skulle ta vägen…