En sista trailer för "UFO Sweden" innan premiären

Från sajten:


Crazy Pictures som gett oss många härliga kortfilmer och även en storfilm i form av “Den blomstertid nu kommer” är nu tillbaka med ännu en storfilm som har premiär på juldagen.

”Den blomstertid nu kommer” blev uppmärksammad både här i Sverige och internationellt för dess påkostade effekter. När Crazy Pictures nu släpper sin andra långfilm kan vi nog räkna med att den håller samma höga klass som deras första storfilm. Denna gång är det dags att följa tonårsrebellen Denise som är med i en förening som utreder övernaturliga fenomen.

UFO Sweden är en förening som utreder övernaturliga fenomen. En dag dyker tonårsrebellen Denise upp med ett fall som inte liknar något de sett tidigare. Tillsammans ger de sig ut på ett riskfyllt äventyr, som tar dem långt utanför lagens gränser och in i en värld av oförklarliga fenomen.

“UFO Sweden” har biopremiär på juldagen, det vill säga den 25 december och av trailern att döma så ser det faktiskt lovande ut.

1 gillning

Ska bli roligt att se, speciellt när det har lokal anknytning till min del av landet :blush:

I deras första långfilm är det en scen med en helikopter som störtar, det är i själva verket en modell som är 3D-printad av mig :blush:
Totala längden blev ca 2m.

7 gillningar

Coolt!