En multipryl för hemmet som har allt och då menar vi allt

Från sajten:
image

Kickstarter är platsen där många företag lagt grunden till framgång. Frågan är nu om Haxson lyckas med sin multipryl för ett lite smartare hem?

Airfan by Haxson kan mycket väl vara den mest intressanta produkten vi sett på länge. Vi lever i en tidsålder där antalet prylar i våra hem växer explosionsartat, det är högtalare, sensorer, kameror, fläktar, belysning och en massa annat. Därför är det trevligt när ett företag vågar tänka lite utanför ramarna och plocka lite av russinen i den berömda kakan. På Kickstarter kan du just nu lägga vantarna på en produkt som ser till att kombinera det mesta vi behöver i en och samma produkt, eller vad sägs om en pryl som har följande inbyggt:

  • Fläkt
  • Värmefläkt
  • Luftrenare
  • Röstassistent
  • Bluetooth högtalare
  • Fjärrkontroll
  • Belysning
  • Klocka

Totalt utlovas 20 olika funktioner i Airfan by Haxson vilket får anses vara imponerande!

Tänkt att monteras ovanför sängen och där kunna svalka dig om du är varm eller värma dig om du fryser och har du två kan du svalkas och andra hälften värmas. Rena luften i sovrummet och få behagligt ljus för lässtunden samtidigt som du lyssnar på musik och kollar vad klockan är – låter för bra för att vara sant eller hur? Visserligen kan det vara svårt att se vad klockan är utan att bryta nacken men har du besökt toaletten på natten så kan du inte missa vad tiden är. Eller så frågar du bara eftersom den har stöd för både Amazon Alexa och Google Assistent.

Det är även möjligt att montera produkten på ett stativ och placera den vid soffan. Dessutom finns möjlighet att ladda dina andra prylar via USB C så vad saknas egentligen?

Vill du lägga beslag på en eller två så finns länken nedan och priset börjar på USD 199.

Vad gillar ni idén med att kombinera en massa prylar i en enda? Visst, precis som med all annan elektronik så är det mer som kan gå sönder eller strula men och det är väl den största risken. Eller att man inte använder mer än ett par funktioner för att de andra är undermåliga, eller?

Källa: Kickstarter

Lite för billigt, lite för många saker :slight_smile:

Går den in i HomeKit?